Life Miracles! Zomer 2017〜Taizé, Lourdes, Nevers〜 Frankrijk, Fatima〜Portugal, spirituele Reis van Maria

Zomer Miracles in 2017 ! Ik was twee maanden in Europa. Een paar jaar geleden deed ik een spirituele reis van Maria Magdalena in de Province, in het zuiden van Frankrijk. Dit jaar, Moeder Maria ( Our Lady ) roept mij ! Ik reed van Nederland naar Troyes in Frankrijk. Oude stad.

Eindelijk ben ik gearriveerd in de Taizé community. Ik kende Taizé door prachtige liederen. Na het lezen van boeken van broeder Roger, de stichter van de oecumenische gemeenschap in Taizé, wilde ik het gaan bezoeken.

Ik nam deel aan een programma van een week. Om te leven op een simpele manier met mensen van over de gehele wereld. Er zijn drie keer per dag gebedsdiensten. Het was zo prachtig om te bidden met 4000 tot 5000 mensen van over de gehele wereld. Dit jaar wilde ik graag intensief bidden en dat werd bewaarheid op een prachtige manier in Taizé. Ik ontmoette prachtige mensen, die mij heel erg inspireerden. Om meer simpeler te leven, op een pure manier met geloof in God en hoop in de wereld. Ja, er zijn hier prachtige mensen, die misschien niet beroemd of uitzonderlijk zijn, maar wel ‘down to earth’ zijn met God.

Na de Taizé Miracles, reed ik zuidwaarts en verbleef ik in Souliac. Daarna ging ik naar de Pyreneeën, vlakbij Spanje. Nu ben ik eindelijk aangekomen in Lourdes, een beroemd pelgrimsoord voor de verschijning van Maria aan het 14-jarig meisje Bernadette in 1858. Zoveel mensen komen hier voor het helende water van Lourdes.

Zoveel Maria’s in winkels in Lourdes.

De Grot van Massabielle, waar het water vandaan komt.

Ik reed 700 km van Lourdes naar Nevers, waar Bernadette de rest van haar leven verbleef. Mijn reis duurde negen uur, maar voor Bernadette duurde het 150 jaar geleden vier dagen per trein. In de kerk ontmoette ik de heilige Bernadette, haar lichaam is na bijna 140 jaar nog schoon en ongeschonden. Dit is pure Miracles en ik heb nog nooit zo’n speciale energie door haar gevoeld. Dat is niet te beschrijven!

Notre Dame des Eaux in Nevers. Bernadette hield ervan te bidden voor Maria. Ze zei: “Dit beeld heeft iets gemeenschappelijks met de Vrouw die ik heb ontmoet.”

Na zo’n special Miracles tijd in Nevers, reed ik via Parijs naar Reims. Hoewel de kathedraal was verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog, is het herbouwd. Naast de hoofdingang van de kathedraal, is er een bekende glimlachende Engel (ik wijs naar haar) Ik vond deze glimlachende Engel heel erg leuk! Ja, laten we blijven glimlachen. Na Reims bezocht ik Laon en daarna eindelijk terug naar Nederland. Ik ben zo dankbaar voor alle Miracles in Frankrijk afgelopen zomer!

Toen ik verbleef in Medjugorje, Bosnië Herzegovina. ontdekte ik de 100-jarige verjaardag van de Mariaverschijning in Fatima, Portugal. Dus ik besloot om mijn reis voor te zetten naar Fatima !

Hart Monument, de 100-jarige verjaardag van de Mariaverschijning in Fatima. Ik verbleef in een geweldige lokale B&B (Casa dos Tios). Het Portugese stel behandelde me als familie en ik had zo’n geweldige tijd! Deze plek is naast het huis van Lucia (één van de visionairs). Ik heb de pelgrimsplekken bezocht, waar de drie kinderen Our Lady and Angel of Portugal hebben gezien.

Ik bezocht Tomar, een oude, prachtige stad niet zo ver van Fatima.

Met een warm gevoel in mijn hart, vertrok ik uit Fatima. Ik genoot enige tijd van Lissabon en vloog daarna terug naar Nederland.
Dank je voor het lezen van “Life Miracles Zomer 2017”. Dit wordt het komende seizoen vervolgd.
Mogen we luisteren naar de boodschap van Onze Vrouw (Koningin van de Vrede) en laat het Licht van Onze Vrouw ons leiden en overal op ons schijnen!

Love & Miracles

Sahaja