Israël ! Deel 5〜 Rosh Pinna, Hula, Haifa

In maart 2019 kwam mijn reis naar Israël aan een eind. Ik verbleef in Rosh Pinna, dichtbij Safed, in het noordelijk deel van Israël.

Ik genoot van het lopen in de natuur, net zoals lokale mensen doen. Het is heel mooi en vredig in de natuur, maar op de heuveltop zag ik foto’s van jonge soldaten, die tijdens de oorlog zijn omgekomen, en ik voelde diepe pijn. In Israël bestaat militaire dienstplicht. Na de middelbare school drie jaar voor jongens en twee jaar voor meisjes. De eerste keer dat ik Israël bezocht, was ik heel erg verbaasd toen ik veel jongeren zag in militaire uniformen.

Terug naar de natuur! In het Hula natuurpark was het heel erg leuk om rond het meer te fietsen.

Talrijke vogels komen hier voor een tussenstop tussen Europa, Afrika en Azië.

Nu terug naar Tiberias. Ik bezocht Yardenit, dat een beroemde doopplaats is bij de rivier de Jordaan.

Ik zag niet dat mensen gedoopt werden, toen ik hier was. Het water zag er vies uit, maar volgens de mensen is het een natuurlijke kleur.

Ik ben gearriveerd in Haifa en ik doop mijn innerlijk vrolijk met soja cappuccino & cheese cake bij het lokale café !!!

Gelukkig kon ik de Bahai tuin binnenkomen, die één van de hoogtepunten is van Haifa. Bahai is een religie die gefocust is op Absolute Vrede, Eenheid en gelijkheid van mannen en vrouwen. Het is gesticht in de 19de eeuw in Iran. Dit idee in een islamitisch land (!) is heel progressief ! In ieder geval houd ik van de schoonheid, die op onze planeet een verschil kan maken ! Mogen we overal op deze planeet omringd worden door schoonheid !!!

De laatste lunch was falafel, heel druk met lokale mensen. Dus ik dacht dat het wel goed moest zijn en het was goed ! Nu met talrijke momenten in mijn hart ben ik blij om terug te zijn in Nederland !!! Miracle duurt voort !!!

with love & Miracles

Sahaja