2019 Summer Miracles in Frankrijk ! Deel 1〜 Aarlen België, Taizé

Ik verliet eind juli Nederland. Het was heel erg warm, het leek wel alsof ik in Afrika was! Nu ben ik heel erg blij om te beginnen aan mijn zomeravontuur van ruim drie weken in Frankrijk ! Allereerst verbleef ik in Aarlen, België.

Bij de kerk in Aarlen.

Ik probeerde een restaurant te vinden, maar elke plaats waar ik ging zei: “Complet! Desole !( we zijn volledig vol!)” Het enige wat ik vond was Belgische patat!!!

Nu blij om terug te zijn in Taizé ! Een christelijke gemeenschap, hoewel ik geen toegewijd christen ben. Maar ik houd heel erg van deze plek! Met stilte en zingen!

In Taizé kun je voor een stilteweek kiezen. Ik koos daar ook voor.

Ik verbleef in een Silence blauwe tent met een dubbele matras. Ik sliep beter dan in een hotel ! Dit is Miracles !!!

Simpel diner in Taizé. Ik voegde tomaten en wortelen toe, omdat ik verse groenten nodig heb. Maar het eten in Taizé is de laatste jaren meer gezond geworden, met minder zoetigheden en meer fruit.

Het is zo prachtig om in de natuur te zijn! Zuster Christina zei tijdens de introductie dat “we ons deze week niet hoeven te haasten”!!! ” Dit is een prachtige reminder voor de hele week voor mij. Ik heb zelf internet niet zo vaak gebruikt ( beperkt tot slechts tien minuten voor één keer in de drie dagen! )

Het was zo’n prachtige tijd die ik doorbracht in Taizé, met zoveel jonge mensen van over de gehele wereld ! Nu gaat mijn miracle reis door naar Zuid-Provence !

with Love & Miracles

Sahaja