Life Miracles! Lente 2017〜Bloemenland Holland! Medjugorje, Bosnië Herzegovina Mariaboodschap, en Denemarken!

In de lente van 2017, nadat ik had genoten van prachtige kersenbloesem in Japan, vloog ik terug naar Europa. Mijn reis ging naar Nederland, Italië, Bosnië Herzegovina, Kroatië, Duitsland en Denemarken. Ik kan niet over alles schrijven, maar ik wil sommige indrukken met je delen.

Lente in Noord-Holland. Dit is mijn favoriete tijd in Nederland!

Nadat ik had genoten van de talrijke bloemen in Nederland, vloog ik naar Florence in Italië. Ik verbleef op het platteland in Toscane. In Florence zag ik deze PASTA vrouw !!! Nadat ik van Rome had genoten, vloog ik naar Split in Kroatië.

Daarna nam ik de bus en arriveerde ik eindelijk in Medjugorje, Bosnië Herzegovina. In 2017 heb ik me heel erg verdiept in Moeder Maria. Ik had dat nooit verwacht, maar ik werd geleid door een innerlijke stem. Daarna wilde ik Medjugorje bezoeken, waar zij nog steeds verschijnt aan zes visionairs.

Sinds 1981 verschijnt Maria, Koningin van Vrede, in Medjugorje en geeft boodschappen aan de mensheid. Zelfs tijdens de oorlog in de negentiger jaren kwamen pelgrims van over de gehele wereld. Maar Medjugorje werd beschermd door Maria en raakte niet beschadigd.

Het gaf me een hele grote stimulans om zoveel pelgrims te ontmoeten. Ik verbleef in een lokaal pension en een B&B. De lokale mensen waren hartverwarmend. Ik voelde me veilig en thuis.

Ik voegde me bij een Ierse groep. En ik bezocht Mostar. Er is een katholiek en een moslimdeel in de stad. Ik had een geweldige en krachtige tijd in Medjugorje. Ik kijk ernaar uit om het weer te bezoeken!

Na wat ontspannen en het verwerken van mijn Miracles ervaringen in Italië, Kroatië en Bosnië Herzegovina, nam ik de trein naar Denemarken. Rustig reizen per trein is gemakkelijk en ik kon verschillende uitzichten zien, nadat de trein van Nederland naar Duitsland en Denemarken ging. Heel indrukwekkend! Ja, het was een hybride veerboot, een goed milieubewustzijn!!!

Denemarken lijkt op Nederland. Nederland heeft een grotere bevolking en meer land onder zeeniveau dan Denemarken.

Ik nam deel aan de retraite van John de Ruiter. Bewust persoon. In zijn retraite moet je een vraag stellen. Dus dat deed ik. Mijn vraag was: “In Japan, zelfs na Fukushima, starten we opnieuw kerncentrales op. We hebben 55 centrales, allemaal bij de oceaan. En nu zijn we heel bang omdat Noord-Korea zoveel raketten afvuurt. Is er iets dat ik kan doen om deze milieuvernietiging tegen te gaan? John antwoordde vervolgens duidelijk dat ik niets kon doen. “Maar we kunnen heel diep en zacht zijn in onze harten.”
Hier is de YouTube van John’s retraite in Denemarken.
Clich here

Laten we dansen en onze harten bewust maken. Zodat we rustig worden in onze harten. Dank je voor het lezen van mijn blog ” Life Miracles lente 2017″ . Dit wordt voortgezet in zomer 2017.

Love & Miracles

Sahaja