Gelukkig Miracle nieuwjaar van LIEFDE 2022! 〜 Yamanashi & Hachiouji, Japan

Gelukkig Miracle nieuwjaar 2022! Deze keer vierde ik de jaarwisseling van 2021-2022 in een prachtige plek in de natuur, dichtbij Mt.Fuji & Zuid-Japanse Alpen!

Zo’n grote wortel 🥕! Miracle 😆!

Zuid-Japanse Alpen!

1 januari 2022! Heel koud hier en de vijver is bevroren!

Japanse Schoonheid! Vegetarisch nieuwjaar, gemaakt met LIEFDE💖

Op het station van Nirasaki. Hartvormige verlichting! Ik heb mijn favoriete Engelse crème besteld, gemaakt door Emily. Mijn intuïtie volgend, bestelde ik deze keer “LOVE” & ” Sacred LOVE” en ” LOVE & Light”, 3 soorten crème. Toen schreef ze me terug: Het getal van dit jaar is 2022 =2+0+2+2= 6. Het jaar staat gelijk aan 6 in numerologie. Dat is het nummer van de liefde. Dus het is gepast dat je een selectie hebt gemaakt van de verschillende Liefdessoorten!”
Ik lees nu een boek, genaamd: ‘The O manuscript – The Seer The Magdalene The Grail’, geschreven door Lars Muhl. Diep boek!!! Het zegt dat ‘ons hart soms moet opengaan, zodat licht in die opening kan komen’! Ik begrijp dit helemaal en resoneer hiermee. Zelfs pijn in het hart ❤️ brengt Licht✨ aan het einde.

Vandaag (8 januari) bezocht ik het Yume (droom) museum in Hachiouji, Tokyo.

Mijn favoriete kinderboekenschrijver Satoshi Kako, die bij veel Japanse kinderen geliefd is. Hij stierf, 93 jaar oud, in 2018. Hij liet zoveel inspiratie en vreugde voor ons achter. Ik ben zo blij om zijn schilderijen te zien.

Vlakbij het museum is er een Frans Galletcafé, genaamd “Cafe De La Poste”. Een Fransman maakt al het eten, zo het voelt net alsof ik weer terug ben in Frankrijk. Oh, ik moet weer Frans gaan leren, anders gaat het nooit vooruit. 😆😆😆
Ik hoop dat ik spoedig weer van Nederland naar Frankrijk kan rijden!

Ik wens je een prachtig 2022, gevuld met LIEFDE 💖

with Love & Miracles ✨

Sahaja😊