18 oktober 2022 : Miracle Reis naar Ierland🍀

Deze herfst was ik zo blij om drie weken naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk te gaan! Eerst vloog ik naar Ierland.

Dit is de tweede keer dat ik Ierland bezoek! Ik was daar lang geleden voor een dansworkshop in Dublin. Omdat ik geen ander gebied heb bezocht, wordt dit een andere ervaring!

In Ierland zijn alle borden geschreven in de Gaelische taal! Engels is de tweede taal, hoewel de meeste mensen geen Gaelisch meer spreken. Alleen in kleine dorpen spreken ze Gaelisch.

Ik bezocht en liep de Queen Maeve wandelroute bij Sligo in het noordwesten van Ierland.

Graf van Queen Maeve. Heel speciale, mystieke plaats.✨

Na veel lopen en autorijden, ben ik blij om nu te gaan naar een zeewierbad bij Sligo aan de Atlantische Oceaan. Lokale mensen bevolen dat aan. Een heel speciale en sensuele ervaring, die ik nog niet eerder heb gehad! Heel goed voor mijn huid ook!

Ik ben nu gearriveerd in Trim in de Boyne vallei! Dit gebied is werelderfgoed en is ouder dan de piramiden in Egypte.

Lunch !

Heuvel van Tara. Speciale energieplek en ook een prachtig uitzicht!

Curracloe Strand Wexford in het zuidoosten van Ierland, waar alleen lokale mensen komen! Het voelt alsof ik terug ben in Hawaï, met een blauwe zee en witte stranden. Alleen de wind is koeler!

Vanuit het zuiden naar het noorden. Ik ben nu gearriveerd in de Wicklow bergen. Oude kerken & Celtic High Cross in de Monastic stad in Glendalough.

Dit gebied is zo prachtig, vallei van twee meren. En hier is geen bereik voor mijn mobiele telefoon!
Het platteland van Ierland, er is geen signaal of een terugkeer naar 3G! Ik vermijd het gebruik van 5 G en gebruik alleen 4G. Als het signaal alleen 3G is, kan ik geen GPS voor de auto gebruiken😆 !!! Wanneer dit ‘s avonds gebeurt, is dat eng. Maar ik ben blij dat ik hiervan weinig gebruik maak. Vrij van EMF’s maakt in een korte tijd een verschil!

Ik ben nu in de heilige plaats Kildare gearriveerd voor godin Brigid.

St. Brigid`s Kathedraal. Hier is het kruis anders ! Brigid Celtic Cross.

Heilige plek van Brigid Bron.

Heel rustige, heilige plek met niemand! Ik genoot van de rust en een kleine vogel kwam naar mij toe en zong voor mij een lange tijd!

Prachtige natuur, vriendelijke en warme mensen en leuke gesprekken….. met veel miracles in mijn hart gaat mijn reis nu door naar de UK!

with Love & Miracles !

Sahaja💖