februari 2023✨Egypt!2 〜 Aswan, Nubisch dorp, Privévlucht met Egypt Air! ✨

Groeten en liefs van het zuiden van Egypte! Het is nu twee weken geleden dat ik naar Egypte kwam!

Ik nam een vlucht naar Aswan van Abu Simbel. Op de weg daar naartoe was het toestel vol met Franse toeristengroepen. En nu ben ik verbaasd dat ik de enige passagier op deze vlucht ben!!! Alle stewardessen glimlachen en verwelkomen me voor deze privévlucht ! Ik sprak met een stewardess, die in Cairo woont. Cairo is niet volgens mijn originele plan. Ik overwoog om het over te slaan, omdat het heel druk is! Maar door het gesprek met haar, kreeg ik het gevoel om Cairo te bezoeken, als een soort ervaring! Laten we zien hoe dit gaat!

Nu terug in Aswan, in het begin van mijn reis verbleef ik op Elephantine island. Deze keer verbleef ik op de westoever van de Nijl, in een origineel Nubisch dorp.
Hier in Egypte kun je het water uit de kraan niet drinken, of toiletpapier in het toilet gooien. Net als India !!! Heel andere standaard dan in het westen. Dus alles wordt een soort mindfulness! Anders word je heel snel ziek.😆

Nubisch dorp. Wegen in dorpen zijn vaak niet geplaveid.

Heel heel vriendelijke Nubische kinderen! Ze praten tegen mij de hele tijd.😊

Op een paar minuten loopafstand van mijn hotel is overal de woestijn! Tombe van de Nobles.

Een rit met een kameel🐪 of lopen? Ik besloot om te lopen!

Er zijn hier heel veel Egyptische toeristen. Veel vrouwen bedekken hun gezicht. Het voelt eerst vreemd om hen zo te zien, maar als ik gedag zeg, glimlachen ze. Ze lijken wat vreemd achter hun zwarte bedekking, maar we zijn dezelfde menselijke vrouwen!!!💖

Tombe van Sarenput Ⅱ.

Prachtig uitzicht op Aswan en de Nijl van de top van de heuvel!

Ik vraag altijd om een vegetarisch diner! (zelfs als het niet op het menu is!) Nubische vrouwen maken heel lekker en goed eten!
De plaats waar ik verbleef, was eigendom van een Duitse. Dus heel erg schoon en comfortabel! Miracles😊

Avontuur in Egypte duurt voort!

Love & Miracles

Sahaja💖