Zomeravontuur in Frankrijk 4〜 Bourgogne naar Ardennen , Thorn Nederland !

Nu rijd ik ten noorden van Le Puy en ben ik terug in Bourgogne ! Ik bezocht Vezelay, dat ook één van de startpunten is van Camino de Santiago in Spanje. Er is ook een Maria Magdalena Basiliek hier.

Mijn laatste nacht verbleef ik in Courgis. Geen Fransman die ik ontmoette, kende dit dorp ! Volgend mijn intuïtie koos ik om hier te verblijven ! Omringd door een wijngaand !!! In Courgis wonen slechts 260 mensen en het is 6 kilometer van Chablis. Prachtig buitengebied ! Omdat het platteland was, had ik geen WiFi-verbinding !!! Maar het is ook goed om soms van internet weg te zijn…

Intuïtie brengt verrassende Miracles als je die volgt! Ik vond deze B&B heel leuk. Grote kamer met een groot, zeer comfortabel bed en de kamer is rose. De meisjesachtige decoratie maakt me heel blij, met rozen, vlinderhart en ballerina!

Laatste ontbijt in Frankrijk !

Nu de grens met België overgestoken. De weg wordt meer ruig en hobbelig ! Ik denk dat ieder land verschillende stijlen heeft, denk ik…. Ik bezocht Dinant.

Kathedraal in Dinant. Het voelt alsof ik in Duitsland ben.

Eindelijk de grens met Nederland overgestoken ! En de wegen worden zo glad! Ik bezocht Thorn, bekende witte stad in het zuiden van Nederland.

Abdijkerk in Thorn.

In de kerk.

Veel engelen! Nu is mijn zomeravontuur in Frankrijk voorbij! Ik ben heel dankbaar voor de prachtige Miracles in Frankrijk !!!

Nu wordt mijn Daily Miracle voortgezet in Nederland !

Sahaja