Blog (NL)

Kerstmis Miracles !

Dit jaar was een speciaal Maria-jaar voor mij. In 2017 volgde ik mijn innerlijke stem en bezocht ik heilige pelgrimsoorden voor Maria, zoals Medjugorje, Fatima, Lourdes, Nevers en ook Taizé, Rome…

Ik was ook de hele winter in India en verbleef in Arunachala Tiruvanamalai om te mediteren en een spiritueel avontuur te beleven.

Tijdens de Kerst hier in Japan, deed ik aan Vipassana meditatie (mindfulness meditatie) in een christelijk meditatiecentrum, genaamd Maria Home!!! Dit is de enige plek in Japan, waar er een mix is van westerse en oosterse spiritualiteit. Het was zo inspirerend om te weten wat de waarheid is, voorbij bepaalde grenzen. Ik houd van dit soort gemeenschappelijke bewustzijn!

“Zelfs als Jezus 1000 keer in Bethlehem geboren was, als het niet binnenin mij gebeurt, is het vooral altijd waardeloos”
(17-eeuwse christelijke mystieke dichter Angelus Silesius)
Het is aan elk van ons om de geboorte van Jezus binnen ons te laten plaatsvinden. Dit is zo’n diepe uitnodiging! Ik ben blij om hier in Japan Kerstmis te vieren met zulke lieve mensen! Life is Miracles !!!

Liefs & Miracles !

Sahaja