4 March 2021: Miracle flow brengt mij terug van Nederland naar Japan!

Mijn verblijf in Europa was eigenlijk te kort! Eén maand is voorbijgevlogen! Ik overwoog mijn verblijf te verlengen, maar ik volgde mijn innerlijke stem en besloot met mijn oorspronkelijke vlucht terug naar Japan te gaan!

Ik genoot van mijn laatste dag aan het strand bij de Noordzee!

In Nederland komt de lente er langzaam aan! Van sneeuw tot lentebloemen en paaseieren!!!

Met nieuwe miracle Engelen aan mijn kant, ben ik nu klaar om terug te gaan naar Japan!👼👼👼

Eén dag voor de vlucht zag ik op het Japanse nieuws dat reizigers uit veel Europese landen na aankomst in Japan drie dagen in quarantaine moeten in een hotel dichtbij het vliegveld van Tokio. Dan moeten ze een coronatest doen en kunnen ze teruggaan naar huis, waar ze twee weken lang ook in quarantaine moeten gaan. Nederland was één van die landen 😫😫😫 Ik keek op de website van het ministerie van buitenlandse zaken en zag dat deze maatregelen van kracht werden op de dag na mijn aankomst ! Dus het zijn pure miracles dat ik net op tijd terug kan gaan naar huis!

Winkels op Schiphol zijn open!

In het vliegtuig van KLM! Slechts 20 passagiers en normaal meer dan 200!!!

Na aankomst op het vliegveld van Tokio moest ik een coronatest doen. En voor mijn vlucht moest ik een PCR-test in Amsterdam doen.🤪 Dus deze keer vier coronatesten (heen twee keer en terug twee keer!!! ) En alle mensen die Japan binnenkomen, kunnen geen gebruik maken van openbaar vervoer. Maar je kunt reizen naar het station Ueno, omdat het vliegveld Narita ver van het centrum ligt. Ik moest van tevoren een speciaal arrangement boeken, om gebruik te maken van dit arrangement (treindeel allen voor aankomst uit buitenland!). Vervolgens werd ik opgepikt door mijn familie en gebracht naar mijn huis in de bergen van Tokio!

Wat een stressvolle en gekke tijd om internationaal te reizen! Maar het was een miracle en het ging zo soepel. En ik ben zo blij dat ik nog steeds kan reizen, hoewel het verboden is voor buitenlanders om naar Japan te gaan en Japanners niet Nederland kunnen binnenkomen! Maar ik kijk ernaar uit om terug te gaan naar Europa en nu geniet ik van de mooie kersenbloesem in Japan!!!

with Love and Miracles !

Sahaja✨