Life Miracles Herfst 2017 ‘ JA Japan!’

Mijn laatste blog van 2017, ik ben normaal in Japan tijdens het herfstseizoen. Beste tijd voor lekker eten, prachtige natuurkleuren. Japan heeft zoveel bergen!

In de herfst hebben we elk jaar een prachtige Dance Miracles retraite! Dit jaar was de tiende keer!

Dansen & Eten, soppen in een natuurlijke hete bron! Leven is zo goed !!!

Na de dans ging mijn reis verder in het berggebied bij in Nagano. Ik verbleef in een heel lief B&B genaamd “Salut”, in het bezit van een heel leuk Japans stel, maar niet Frans. ;)))

In november hadden we dans in Kyoto & Kobe. Ik ben zo gezegend dat altijd zulke mooie warme dansers naar mijn workshop komen. Dank jullie wel!!!

Ik bezocht de Tenkawa Nara provincie, een heel speciale spirituele plek in Japan. Zodra ik hier arriveerde, ontmoette ik de hoogste priester. Hij zei dat hij ooit een wereldreiziger was, een soort van hippie. Hij heeft zelfs de paus ontmoet, vanwege de dialoog tussen verschillende regio’s.

Ik verbleef in het pension “Milky way”, naast de tempel. Prachtige Japanse herfstgerechten, net kunst!

Ik ontmoette telkens zulke prachtige mensen in Tenkawa. Ik ben zo blij met mijn Miracles ervaringen hier. Een bezoek aan deze plaats kan een grote verandering in je leven teweeg brengen!

Dank voor het lezen van ‘Life Miracles 2017’ Blog.
Na de vernieuwing van mijn website zijn niet al mijn blogs op de nieuwe website gekomen. Maar ik wilde in ieder geval het jaar 2017 hierop zetten.
Ik ben benieuwd wat ik in 2018 aan Miracles met jullie kan delen.

Love & Miracles

Sahaja