Miracles van Big Island van Hawaï!

Nu ben ik op het Grote Eiland van Hawaï ! Het is het heel verschillend van Kauai dat het oudste eiland van Hawaï is. Het Grote Eiland is heel wild !!!

Vandaag overwoog ik om Honaunau Park te bezoek, maar ik kwam terecht bij de Baai van Kealakekua, waar ik 18 jaar geleden met dolfijnen zwom! Miracle !!!

Nu ben ik gearriveerd op mijn oorspronkelijke bestemming! Honaunau Park, dat een heilige plaats is voor de mensen van Hawaï.

Hawaïaanse God Tiki.

Prachtige tropische vogels.

Vandaag wilde ik mij graag verbinden met de Hawaïaanse godin Pele. Dus ik reed een heel eind en het was al aan het eind van de middag. Het is heel spannend om dit in het donker te bezoeken!!! Bovenaan is de stoom van de vulkaan.

Hawaïaanse godin Pele !

Ik zag in het complete donker rode lava komen uit de aarde. En aan de hemel heb je de volle maan!!! Deze volle maan is speciaal omdat het volle maan is, supermaan, bloedmaan en een maansverduistering. Het was heel bijzonder om op het Grote Eiland te zijn en me op dit heel krachtige moment van de aarde te verbinden met de Hawaïaanse godin Pele!!! Het leven is een onverwachte Miracle !!!

Met Love & Miracles van het Grote Eiland van Hawaï.

Sahaja