Miracle avontuur in Palestina !

Mijn reis is bijna voorbij. En de laatste dagen heb ik doorgebracht op de West Bank, Palestina. Het was zo bijzonder dat de eigenaar van mijn kamer me meenam in zijn auto om rond te kijken in Palestina. Met dit miracle support, kon ik overal rondkijken. Bij Hebron, één van de meest heilige plaatsen voor Joden en de islam, vind je de tombe van Abraham. Ik ontmoette lieve Palestijnse meiden! Prachtig om met hen te praten!!! Vrouwenpraat is universeel!

Grot van Machpelah. Daar is de tombe van Abraham, Izaak, Jacob en hun vrouwen.

Ik verbleef in de B&B van een geweldige Palestijnse familie. Ze maakten een heel smakelijk ontbijt en diner voor mij. Op de foto is het ontbijt.

Kameel onderweg naar Jericho. Jerico is de laagste ( 260m onder de zeespiegel ! ) en oudste (meer dan 1000 jaar !) stad in de wereld.

“Berg van Temptation”. Ik ging naar boven met de kabeltrein.

Hisham’s Paleis. Vroege islamitische archeologische plek.

Muur gebouwd door Israël. Het was soms pijnlijk, maar goed om te weten wat de realiteit van de Palestijnen en hun leven is.

Bethlehem, heel heuvelachtige plaats. Het was zo’n bijzondere Miracle dat ik zowel Israël als Palestina kon bezoeken (West Bank ) en te ondervinden dat mensen zoveel op elkaar lijken. Ik ontmoette heel veel hartverwarmende, prachtige mensen in zowel Israël & Palestina en reizigers van de gehele wereld ! Ik kijk ernaar uit om dit Heilige Land spoedig weer te bezoeken!

Love & Miracles

Sahaja