Life Miracle ! winter 2017 ” Ja ! India ! “

Door mijn nieuwe website zijn al mijn vorige blogs nu weg. Maar ik wil tenminste mijn Miracles over 2017 delen. Ik was in de winter opnieuw in India. Deze keer was dat heel speciaal, omdat ik lieve Japanse dames naar India bracht. We deden een Dance Miracles retraite!!!

We verbleven in Kuchiwada, een heel klein dorp waar de Indiase mysticus OSHO is geboren. In het midden van India. We dansten totaal in de piramide.

Indiaas ontbijt. Luisterend naar zingende vogels in de prachtige natuur met prachtige dansers. We genoten van het buiten eten, ja in het midden van de winter!

In Khajuraho, met bekende, tantrische, oude standbeelden. We hebben een grote glimlach ;)))

Dank jullie voor alles, lieve Japanse dansers. We hadden zo’n geweldige tijd, lachen, eten, dansen!!! Ik omhels onze Miracle Tijd samen voor altijd in mijn hart!

Nadat we elkaar gedag zeiden in Delhi, ging ik verder naar het zuiden van India. Eerst bezocht ik Auroville. Grootste eco-dorp in de wereld. Ik verbleef in de JOY community.

Tijdens mijn tijd in Auroville, zei mijn hart om ook te gaan naar Tiruvannamalai. Dus ik veranderde mijn oorspronkelijke plan, zodat ik zo lang mogelijk in Tiruvannamalai kon blijven.

Ja! Het was juist !!! Mijn hart weet wat het beste voor mij is… Het voelde heel goed om te arriveren in Arunachala, de meest heilige plaats in het zuiden van India. Ik heb Ramana Maharishi gelezen, dus het is een Droom om hier te zijn!!!

Sri Ramana Ashram

Ik houd ervan om deze Indiase godin te zien. Ze draagt verschillende jurken elke dag en het is zo prachtig!!! Ik hoor nog steeds chanting in de Hal binnen de Ashram. ” Ramana〜 Ramana〜” met een Indiase stem… binnen mijn hart. Dat maakt dat ik graag terug wil naar Arunachala. Zijn manier om heel simpel te vertellen wat er aan de hand is in deze materialistische maatschappij, met zijn aanwezigheid en stilte.

Klimmen op de heilige berg Arunachala. Prachtig uitzicht op Tiru.

JA India ! Ik kijk ernaar uit om dit miracle gekke land weer te bezoeken!

Love & Miracles

Sahaja