Zuid-India Miracles 2020 ! Deel 7~Sivananda Yoga Ashram in Kerala, dan terug naar Europa

(Vervolg van laatste blog) De volgende dag nam ik deel aan yogales, regelde een taxi en ging naar de Sivananda Yoga Ashram.
Ik voelde heel sterk dat ik zo snel mogelijk moest gaan. Ik kwam er later achter dat de ashram was gestopt met het accepteren van nieuwe gasten. Niet alleen buitenlanders, maar ook Indiërs, vanwege de regeringsmaatregelen op het gebied van Corona. Zo had ik geluk dat ik net op tijd was!!! Een Miracle !

Een relaxte Ganesha!

Ik ben niet een grote fan van yoga (Asana), omdat ik meer van vrije oefeningen houd. Dus ik had nooit verwacht dat ik mijn yogamat de hele dag zou meezeulen en elke dag zoveel uur yoga zou doen. Maar ik had het geluk om op een beschermde, heilige plek te zijn. Toen de totale lockdown in India van start ging, had ik lieve mensen uit allerlei landen om mij heen.

Tropische salade met vers fruit !

Ashram eten ! Het water is rose van kleur, omdat het ayurvedische kruiden bevat.

Mijn vlucht naar Japan is geannuleerd ! Er is een totale lockdown in India van tenminste 21 dagen. Geen vlucht en trein, dus geen kans om terug te gaan naar Japan!

Het werd elke dag in Zuid-India steeds warmer. Heel heet.

Ik had het geluk om te weten dat de Duitse overheid evacuatievluchten regelde, waarmee Duitse toeristen uit India zouden worden opgehaald. Eén vlucht was van Trivandrum, vlakbij onze ashram, naar Frankfurt. Het was een heel karwei om op de passagierslijst te komen, omdat ik geen Duitser of EU-burger ben.
Maar eindelijk was mijn naam op de passagierslijst!
Ik was zo blij!!! Een onverwacht miracle leidde me terug naar Nederland!

Alle winkels op het vliegveld van Trivandrum airport waren gesloten.

Nieuw uniform van een stewardess van Air India!

Ik ben blij om gearriveerd te zijn op de lucht van Frankfurt ! Bijna niemand. Ik was ‘s avonds aangekomen, dus ik had een hotel nodig.
Er werd mij verteld dat Duitse hotels buitenlanders niet meer accepteerden !!! Ik was geschokt !!! Toen was er het Miracle dat ik twee leuke Zweedse vrouwen ontmoette en zij ontdekten dat het Hyatt hotel buitenlanders accepteerde. Ik was gered ! Na drie maanden in India, een schone, mooie kamer, het was net de Hemel!!!

 

De volgende dag nam ik de rechtstreekse trein, terug naar Amsterdam!

Blij om het lenteachtige Holland te zijn !!!

with Love & Miracles

Sahaja

Terug naar het begin van het miracle avontuur 2020 winter