South India Miracles! Deel 6 Healing time bij Odayam beach in Kerala !

De vliegreis van Deheradun in Noord-India naar Trivandrum in het diepe zuiden duurde zes uur, met één overstap. India is een groot land ! Heel blij om om talrijke kokospalmen overal te zien. Het voelde alsof ik weer in Hawaï was!

Ik was na een intensieve tijd in Noord-India ziek. Dus ik moest eerst mijn lichaam helen. Ik luisterde elke dag naar het geluid van de golven van de zee zelfs in de kamer, waar ik verbleef. Ik ademde schone lucht en ging naar de ayurvedische dokter voor een ayurvedische massage. Hierdoor herstelde mijn lichaam zich snel!

Odayam strand. Houten boot met lokale vissers.

Dorpsfestival !

Ontbijt met tropische vruchten.

I nam eindelijk deel aan de yogales (asana)! Het was een geweldige les, met diepe meditatie. Ik genoot van deze transformerende les.

Yogaleraar Shiva vertelde me dat de Sivananda Ashram, waar hij was opgeleid, slechts 70 km verderop was. Ik vroeg hem onmiddellijk of hij kon vragen of ik daar kon verblijven. Ze zeiden dat buitenlanders welkom waren! Dit was een miracle, omdat vanwege Corona de meeste ashrams in India geen buitenlanders meer toelieten. Dus ik regelde een taxi en ging naar de yoga Ashram !

My Zuid-India miracles duren voort !

Naar de volgende blog !